top of page
Vzw ’t Veer heeft een erkenning voor 70 plaatsen beschut wonen, gespreid over een divers aanbod van woningen: groepswoningen variërend van 3 tot 5 plaatsen , studio’s en appartementen. Een aantal plaatsen zijn in eigendom van de vzw, de overige plaatsen worden door de vzw ofwel door de bewoner gehuurd. 

GROEPSWONEN
 
vzw ’t Veer heeft een aantal groepswoningen voor 3 tot 5 personen. Elke bewoner heeft hierbij zijn individuele kamer, de overige leefruimtes (woonkamer, keuken, enz…) zijn gemeenschappelijk.

STUDIOWONEN
 
in Maasmechelen en Genk heeft vzw ’t Veer een aanbod voor studiowonen. De bewoner woont hierbij alleen op een studio (eigen slaapkamer, badkamer, keuken-leefruimte) in de nabijheid van medebewoners en het Ontmoetingscentum (Maasmechelen Veerkracht). 

INDIVIDUEEL BESCHUT WONEN & THUISZORG
 
Hierbij woont de bewoner alleen in een woning die hij zelf huurt of waar hij zelf eigenaar van is en komt de begeleiding regelmatig op huisbezoek. Afhankelijk van de zorgnoden die de cliënt heeft, wordt er gekozen voor omkadering door het Team Beschut Wonen of het Mobiel Team Midden Noolim.


bottom of page